Usluge

Sauna

Ako želite da se relaksirate, smanjite unutrašnju napetost i da se oslobodite stresana III spratu hotela na raspolaganju Vam je finska sauna sa pratećim tuševima. Boravak u sauni pospešuje cirkulaciju, pomaže u borbi s nečistom kožom i kod otklanjanja suvišnih kilograma, takođe, neka oštećenja mišića možete ublažiti posetom sauni, a može da pomogne i kod reumatskih problema.

Prevoz gostiju

Hotel Novi Sad je za svoje goste obezbedio dočekivanje gostiju na aerodromu i prevoz do hotela po pristupačnim cenama. Molimo vas da ukoliko ste zainteresovani za ovu uslugu da to naglasite prilikom pravljenja rezervacije. Usluga dočeka je validna kada od hotela dobijete pismenu potvrdu prijemu rezervacije .

Pored usluge dočeka hotel Novi Sad može na Vaš zahtev da Vam obezbedi prevoz od luksuznih automobila pa sve do autobusa.

Kontaktirajte nas i proverite specijalnu ponudu noćenja sa prevozom sa i do aerodroma Nikola Tesla.

Telefon: +381 21 442 511

Rent-A-Car

Europcar rent a car Beograd, evropski lider u iznajmljivanju automobila sa najvećim izborom vozila. Prisutni u 160 zemalja, možemo ponuditi I mogućnost rent a car usluge u inostranstvu. Europcar nudi rent a car usluge na teritoriji Beograda i Novog Sada koje zadovoljavaju sve vaše potrebe. Naše poslovnice se nalaze na svim većim aerodromima, železničkim stanicama i gradovima u Srbiji ili inostanstvu. Ovo Vam omogućuje da iznajmite automobil u Beogradu a vratite ga u Parizu ili Londonu. U Srbiji nas možete naći na tri lokacije – dve u Beogradu (na beogradskom aerodromu Nikola Tesla i u Bulevaru dr Zorana Đinđića 59 kod Arene) i na jednoj u Novom Sadu , u Bulevaru Jaše tomića 1 u hotelu Novi Sad . Radno vreme je od 08am – 16 pm.

Link ka www.europcar.rs

Menjačnica

U sklopu recepcije posluje menjačnica hotela Novi Sad, u kojoj možete izvršiti zamenu evra, švajcarskog franka  i američkog dolara u domaću valutu dinar.    Radno vreme menjačnice je 00-24 h.

Pranje i čišćenje

Ukoliko imate potrebe za pranjem i peglanjem Vašeg veša, ili za hemijskim čišćenjem, dovoljno je da kontaktirate recepciju  hotela i Vaš veš će  se u najkraćem roku očistiti u vešeraju koji se nalazi i posluje u sklopu  hotela Novi Sad.

Recepcija

U holu hotela Novi Sad  nalazi se  recepcija,  koja je u funkciji 00-24 h. Na recepciji hotela možete koristiti sledeće usluge po važećem cenovniku hotela : slanje i primanje fax poruke, fotokopiranje i koričenje dokumentacije , usluga čuvanja dragocenosti u sefu, iznajmljivanje bicikla, iznajmljivanje DVD ili MP3 playera, iznajmljivanje Sony PS3, iznajmljivanje Notebook računara i  dr.

Škola plesa QUEEN

U sklopu diskoteke Queen već 18 godina deluje plesna škola Queen, u kojoj možete da steknete osnovna znanja iz svih svetskih plesova i igara.

Queen www.facebook.com/groups/aplesqueen/?fref=ts